Præstér bedre

I jobbet - I parforholdet - I sport - I livet

Præstér bedre

I jobbet - I parforholdet - I sport - I livet

Hvordan kan man præstere bedre?

Det lyder godt, at man kan præstere bedre. Det kan man, hvad enten man er tilfreds eller utilfreds med sin nuværende præstation. Hvis man er utilfreds med sin præstation, kan der være dårlige oplevelser, der hæmmer den gode præstation.

 

Hvis det fx handler om at præstere i sengen, kan det være, at man bare én gang har haft en oplevelse af ikke at kunne præstere, så bliver man nervøs for, at det sker igen. Man slapper ikke af og forøger dermed risikoen for, at det sker igen.

Hvordan kan EMDR hjælpe med at præstere bedre?

Hvordan kan EMDR hjælpe med at præstere bedre?

Når man bruger EMDR i forhold til at præstere, går man ind og ser på, hvad det er for tanker, der siger man ikke kan præstere. Man går ind og erstatter tankerne med nogle positive tanker.

 

Man går ind og undersøger tankerne med den forudsætning, at der er noget, der hæmmer. Det er det også, hvis du skal løfte bænkpres og normalt kan løfte 70 kilo. Så kan man lave det, der hedder en ressourceinstallering.

 

Man kan fx ressourceinstallere, at den overhovedet ikke er tung, og jeg kan bare fortsætte. Så kan man bringe det frem, når man har brug for det.

 

Det kan også være golfspilleren, der tænker: jeg rammer hver gang. Men en ting er at sige det til sig selv. En anden er at skulle gøre det. Det er det, man kan med EMDR. Man kan komme i kontakt med følelsen, og det er der forsket i.

 

Hvad gør EMDR?

EMDR-terapi bringer dig tilbage til situationer, hvor du har oplevet ikke at præstere, som du gerne vil.

 

Det kan være dengang, hvor du var i seng med en og pludselig ikke kunne gennemføre det. Det kunne være dengang til fodbold, hvor målet var helt frit, og du brændte skuddet. Det kunne være dengang, du skulle holde oplæg på et seminar, hvor klappen gik ned som til en eksamen.

 

Det kan give en grundfølelse af, at man ikke præsterer godt nok, når det gælder. EMDR kan hjælpe med at identificere grundfølelsen og erstatte den af en mere korrekt selvantagelse, som ikke hæmmer en i livet.

Vil du høre mere om at præstere bedre?

Indtast venligst et gyldigt telefonnummer.
Indtast venligst en besked

Forløb

Hvor længe og hvor tit?

EMDR er en meget effektiv terapiform. Det er meget forskelligt, hvor langt et forløb vil være, og hvor ofte du skal komme.

Det afhænger af, hvor komplekse dine problemer er, og hvor meget du selv går ind i arbejdet med problematikkerne.

Ring gerne, og tal med mig om det.

Priser

EMDR-terapi

  • Pr. behandling á 90 minutter: kr. 1200,-
  • Klippekort med 5 behandlinger: kr. 5490,-

 

Er du studerende eller arbejdsløs, er du velkommen til at ringe og høre om muligheder for tilskud.